Nagyon sok helyen olvassuk, halljuk a kérdést: de mégis mennyibe kerül egy belsőépítész?
Van, aki szerint felesleges pénzkidobás, valaki szerint pedig szükség van rá, hiszen mégiscsak az otthonunkról van szó

Mennyibe kerül egy belsőépítész?

Ismét egy kérdés, amit nagyon sokszor feltesznek, azonban nehéz konkrét árat mondani. Egyrészt ugye függ attól, hogy a belsőépítész milyen szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, hány éve van a szakmában. Hiszen adott esetben például egy fejlesztőnél sem mindegy, hogy junior 1-5 év közötti tapasztalattal, vagy már senior programozó több mint 10 éves múlttal a háta mögött…

Megmutatjuk, mennyibe kerül egy belsőépítész!


A másik ármeghatározó tényező, hogy mekkora volumenű a munka. Csak egy nappalit vagy csak egy fürdőszobát szeretne átrendezni a kedves megrendelő? Vagy a komplett lakást szeretné felújítani?
Mindezek tekintetében mondhatjuk, hogy az átlagárak is nagyon eltérőek, épp ezért órabérben, vagy négyzetméterárban adják meg.


Az átalagár tehát valahol 10-70 ezer forint között mozog négyzetméterenként. Tudjuk, hogy ez hatalmas szórás, azonban vedd figyelembe: lehet, hogy adott esetben nem kell válaszfalat eltávolítani és új nyílászárót beépíteni, de az is lehet, hogy az egész otthont újra kell vezetékezni, és teljesen le kell csupaszítani.


Nem ugyanaz a kettő.

Amennyiben belsőépítészt keresel, kérjük vedd fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, hogy a megadott információk alapján tudjunk neked kalkulálni egy pontos árajánlatot.