Ügyfeleim nívós otthon tervezésével bízták meg belsőépítész irodánkat. Épülő házuk belső berendezésének színeinél a földszíneken kívül, türkiz a bronz a rosegold árnyalatokat használunk a közösségi terekben is.

A  keskeny előtérbe terveztünk egy elegáns, tükrös szekrényt és egy kényelmes kárpitozott beépített puffot egy elegáns tükör-konzolasztal egységgel.  A padlóburkolat egységesíti az összefüggő tereket. A ház különlegessége a szinteket összekapcsoló üvegfödém , mely az emelten is megjelenik, ezáltal a fény szabadon mozoghat a térben.

A konyha étkezőt a térbe fordított kandalló kapcsolja össze a világos nappalival. A közlekedő részbe egy zöld növényfallal burkolt részt került, visszahozva a természetet a belső térbe.

A földszinten lévő szeparált vendégrész, konyha-étkező blokkal és saját fürdőszobával ellátott. Ez a szekció a bézs-kék-türkiz hangulatot kapta.

A lépcsőházi hátfal barnás tapétája kapcsolja össze a két szintet, melyben a csilláré a központi szerep. Az emeletre érkezve az étkezőben is látható design üvegfallal zárul a lépcsőház korlátmegoldása. A világos emeleti közlekedő ékessége az üvegfödémek a paldón és mennyezeten egyaránt. A közlekedő egyben egy nyitott gardrób is. Ebben a térben az ajtók ritmikusságát egyedi tapéta töri meg, mely a közlekedő végén lévő panorámás pihenőkuckóban is megjelenik. Ez a helyiség puha burkolatokat kapott visszatérő színvilággal.

Ezen a szinten találhatók a hálószobák, vizesblokkok is. A három hálószoba különböző színvilágot és hangulatot kapott. A fürdő rész ismét megkapta a földszinten is megjelenített türkiz – bézs színeket egy természetet imitáló tapétával. A házban sok modern tapéta jelenik meg, így különleges hangulatokat, belsőépítészeti térélményt teremtve az elegancia határán belül.

Teljes cikk:https://lakberinfo.hu/otthonok/hazak-lakasok/2020-02-02-budai-panoramas-luxushaz-210-m2-en-a-rosegold-es-a-turkiz-arnyalataival/