Ez a fantasztikus Art Deco épület az ausztráliai Bondi parton található. A penthouse futurisztikus hatást keltő üveg és fém szerkezeteiletisztult, modern vonalat képviselnek az Art Deco épület tetején. A luxuslakás az MPR Design Csoport tervezői és építészei általvalósult meg, akik kiváló munkát végeztek azzal, hogy ezt a futurisztikus stílusú penthouset összhangba hozták az art deco stílusúépülettel. A csodás kilátás pedig csupán a hab a tortán.

futuristic 11

A hajófedélzetet idéző terasz kifejezetten minimalista stílusú és egy cseppet sem rontja a Bondi part elénk táruló varázslatos képét.

futuristic 21

A következő fotón a konyhát láthatjuk, amelyben egy hatalmas márvány sziget kapott helyet és a természetes keményfa padlómelegen csillog.

futuristic 41

Az épület sajátos vonalai igazán kiemelkedőek a nappaliból szemlélve.

futuristic 3

Az egyik kulcsfontosságú eleme a penthousenak az elegáns csigalépcső, amelyen keresztül a luxuslakásba jutunk.

futuristic 61

Ez a következő fotó bepillantást enged a penthouse teljes életterébe. A minimalista elrendezés kiválóan illik az üveg és fémesszerkezetekhez és a lakberendezők is remek munkát végeztek a bútorok kiválasztása során.”

futuristic 5

Tökéletes harmónia: anyagok, formák, színek tekintetében is. A nappaliból nyíló panoráma csak fokozza az összhatást és teljesséteszi.

futuristic 7

 

( alkalmazott forrás: http://allhousedesign.com/2013/futuristic-glass-and-metal-penthouse-provides-a-clean-modern-feel-to-an-art-deco-building )