óta árulja ingatlanát?Meddig szeretné még, hogy a tőkéje benne álljon kihasználatlanul?

Ha már megunta akkor kérem olvassa el javaslatunkat és fontolja meg mit nyerhetajánlatunkkal.Egy ingatlan eladás manapság már nem olyan egyszerű feladat, hiszen óriási a piacikínálat.Míg régebben egy ingatlan eladta saját magát, ma ez már nem így van. Kevés, hogy helyen legyen, költözhető állapotban és áron értékesítsék.

Akkor mi kell még?

A szóban forgó ingatlanra többféle családmodellt képzelünk el, a Tulajdonosnak legjobban teteszőverziót tervezzük tovább. Kiválasztjuk közösen a burkolati anyagokat a legújabb trendek és designalapján, 3d látványtervet is készítünk. Megbecsüljük vagy pontosan kiszámítjuk igény szerint avárható költségeket. Profi kivitelező csapatunk pedig segít megépíteni az elképzeléseket.

Valamint,

Egy jól felépített eladási marketing stratégia melynek lényege, hogy azt a vásárlói kört célozza megamire az ingatlan hivatott, nem pedig azt amit az eladók sokszor gondolnak.

Egy befektető előre gondolkodik, lehet hogy még kisebb összeg ráfordítással, hosszú távontöbbet nyerhet, mert hamarabb értékesíti ingatlanát. Szemben azzal aki egyáltalán nem fordít költséget rá viszont az inflációval többet veszít.

Ezt a kört pedig úgy tudjuk megtalálni, optimálisan felkészítjük , kikozmetikázzuk ennek megfelelőenés innentől kezdve az ingatlan találja meg a megjelenésével azt a vásárlói kört amire szükség van. Alényeg az apró részletekben rejlik, minden fontos, mert minden összefügg, mindennel.

Mivel az első benyomás nagyon fontos a vásárló számára, ezért is tartom nagyon fontosszempontnak egy ingatlannál is, hogy az összkép tökéletes legyen. Ez a sikerhez vezető út titka.

Az az ingatlan tulajdonos aki ebben a rendszerben felismeri a gyorsabb, hatékonyabb értékesítés lehetőségeit, már sokkal közelebb került a sikeres értékesítéshez.

Ennek az optimális megjelenésnek, tálalásnak a kialakításában tudunk mi maximálisan segíteni Önnek.