Miért érdemes Lakberendezőt, Belsőépítészt fogadni már a tervezés korai szakaszától, miért válassza Studiónkat?

Egy ingatlanbelső teljes felújítási költségeit tekintve több millió Ft-ot is képezhet átlagosan.

TERVEZÉSI SZEMPONTBÓL:

 • Már a ráfordítási összegből is nyilvánvaló, hogy nem mindegy, ez az összeg megfelelően hasznosul e?
 • Hogy kit bízzanak meg belsőépítészt vagy lakberenezőt? Ne az csak az ár a hozzáértés is számítson, amennyiben a tervezett költségkereten belül minőségi eredményt szeretnének látni. Örömmel picit drágábban vagy olcsóbban sok stresszel.?
 • Egy csapat tényleg le tudja a vállukról venni a felelősséget, stresszt, utánjárást.
 • Egy profi belsőépítész vagy lakberenező tervező csapat ezt össze tudja fogni oly módon, hogy a Megrendelő teljes költségképet kapjon folyamatosan már a tervezés ideje alatt a különböző módosításokkal együtt a látványterveken kívül is
 • Érdemes már az építészeti tervek elkészülte után az engedélyezési eljárás előtt a belsőépítész vagy lakberendezőt fogadni, mert előfordulhatnak kisebb változtatások és így elkerülhető az Építési engedélymódosítás is.
 • Egy belsőépítész vagy lakberendező – szakirányú rálátásánál fogva- több ötletet tud javasolni egy ingatlan belső tervezésének szempontjából az Építész Tervező kollegánál, ezért is fontos a korai tervezési fázisban való bevonása a tervezésbe, hogy a szakági egyeztetésbe időben be tudjon kapcsolódni
 • Egy jó előre átgondolt, precíz tervezéssel sok-sok többletköltség megspórolható
 • Vannak akik bevállalják, hogy majd menet közben keresgélnek termékeket, bútorokat, lámpákat. Hátránya, hogy túlköltekezhetnek, kicsúszhatnak a kivitelezési időből egy jó ütemterv hiányában, nem látják 3 dimenzióban a végeredményt. Tehát vagy jó lesz vagy nem. És a rengeteg időt amit ráfordítanak az egy külön élmény. ( Nekünk az, másnak nem biztos..))
 • Egy belső térnél nagyon sok dologra kell figyelni és jól kell tudni összehangolni, ehhez nem elég a „nekem van ötletem már …” elmélet, mert ahhoz hogy a részletek passzoljanak minden szempontból kevés elképzelni a sok sok ötletet, sőt mi több lehetetlen. ( avagy akkor a fejünk egy számítógép is lehetne )
 • A kivitelező csapatnak nem olyan az adatbázisa, mint egy belsőépítész aki nap , mint nap több órát foglalkozik ezzel a témakörrel és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. Nagy felelősség tehát a kivitelező csapatra bízni annak az ingatlannak a megtervezését amit pl minimum 10-20 évig fognak használni a Tulajdonosok
 • Egy jól megtervezett ingatlanbelsőre fordított tervezési költség mindenképp megtérül, hiszen nincs rosszabb és bosszantóbb egy többletköltséggel, többlet időráfordítással és egy nem jól megépített térnél.

EZ IS KIKERÜLHETŐ egy jó belsőépítész vagy lakberendező tervező választással

KIVITELEZÉSI SZEMPONTBÓL:
– Minél összefogottabb , minél szervezettebb egy tevékenység , annál precízebb, pontosabb, minőségibb lesz a végeredmény. Hiszen egy burkoló nem foglalkozik a villanyszereléssel, vagy hogy a villanyszerelésből adódó festési pótjavítás költsége kit terhel..stb.
– Csapatunk tud ajánlani megbízható, extra minőségben tevékenykedő szakkivitelezőket
– A kivitelezés alatt is tudunk projket költségeket figyelni naprakészen és projekt vezetni, műszaki ellenőrízni
A minőségi kulcsrakész átadás garantált.

Összegezve , ha szeretné, hogy az építés JÓ élmény legyen mire a kulcs a kezükbe kerül válassza csapatunkat !

„Exkluzív belsőépítész tervezés, lakberendezés, ingatlan hasznosítási módok Home Staging módszerrel, enteriőr tervezés, egyedi bútortervezés, 3d látványtervezés és generál kivitelezés egy helyen, egy Jó csapatban”

Cégünket 2008-ban hoztuk létre tíz éves generál kivitelezői tapasztalattal a hátunk mögött.Célunk olyan iroda létrehozása volt, amely a kreatív belső terek tervezéstől egészen a kivitelezés bármely szakaszában teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

Cégünk szakmailag magasan képzett szakemberei a belsőépítész – egyedi bútortervezés, kárpitos bútor tervezés, enteriőr tervezés –  a kulcsrakész átadásig,  bezárólag kiváló szakmai háttérrel nyújtanak segítséget:lakberendezési, építészeti és belsőépítészeti tervezés , dizján és egyedi bútortervezés a megtervezett létesítménygenerál kivitelezése, műszaki ellenőrzése, projekt lebonyolítása. A legfontosabb piacképes szempontok alapján építettük fel csapatunkat: a költséghatékonyság, melyet díjszabásunknál figyelembe vettünk,a bizalom,a kiváló minőség . A költséghatékonyság, a kiváló minőség elengedhetetlen, melyet jól összeszokott csapatban, jó szervezéssel lehet csakis jól megvalósítani.

Számunkra minden megkeresés egy inspiráció legyen szó lakásról, villáról, étteremről, hotelről közösségi terekről vagy egyedi bútor gyártásról örömmel vállaljuk.

Lakberendező csomagjainkat már garzon lakásra is kifejlesztettük. Napjainkban a belsőépítészeti tervezés, mint egyedi és személyre szabott szolgáltatás mindenki számára megfizethető és elérhető.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal lépjen velünk kapcsolatba és munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére álmai megvalósításának érdekében.

Hogyan válik a munkából örömteli szórakozás irodánkban mindenki számára?

A jó szakmai felkészültség a hazai és nemzetközi trendek naprakész ismeretén túl fontosnak és elengedhetetlen fontosságúnak tartjuk az emberi tényezőket. A jó munka kapcsolat alapja a bizalom, gördülékeny és hatékony kommunikáció, a rugalmasság, a kompromisszum készség a közös cél érdekében bizonyos döntéseknél. Egy csapat dolga továbbá felismerni és segíteni legjobb tudása szerint a t a számára nehezebben ő helyzetekben is.

Milyen szempontok alapján érdemes csapatot választani?

Számunkra nagyon fontos, hogy ebben a rohanó, bizonytalan tempójú világban Megrendelőink érezzék, ha minket választanak nagy biztonságban vannak, szakmailag és emberileg is. Tervezőként is azt tapasztalom, hogy egy Megrendelőnek nehéz dolga van amikor szakembert keres, hiszen egy konzultációból sem könny eldönteni melyiket válassza a sok Tervező közül.Szerintünk aki csupán az ár és a műszaki tartalom alapján választ csapatot beleeshet abba a hibába, hogy menet közben kiderül a választott szakemberrel nem találja a közös hangot, nehézkes a kommunikáció közöttük, a Tervező nem nagyon érez rá arra amit a Megrendelő szeretne, a végeredmény nem egészen olyan ,mint amit szeretett volna, így a Megrendelő a bizonytalan Tervezőt nem megfelelően tudja terelgetni, hogy Ő is rátaláljon a stílusára.