Egy ingatlan vásárlásnál nem könnyű a megfelelőt kiválasztani a hatalmas piaci túlzott kínálatból,hogy az minden vásárlói szempontnak megfeleljen.

Sokszor szembesülök azzal a ténnyel, hogy a megvásárolt ingatlant utólag alakítják át a Vásárlók azigényeik szerint nem kevés beruházási költséget feláldozva és még akkor sem biztos, hogy mindenigénynek megfelel majd, hiszen előre senki nem tervezett.

Úgy gondolom egy alaposan átgondolt ingatlan vásárlással ez teljesen, vagy részben megelőzhetőminimálisra csökkenthető az átalakítás költsége.

Hogyan?

Ha több tetsző ingatlan közül nem tud dönteni:

Felszerkesztjük az alaprajzokat, berendezési terv variációkat vagy átépítési terv verziókat készítünk.Becsült költségvetéssel szemléltetni tudjuk a várható költségeket, hogy a legjobb döntésmegszülethessen.

Ha egy ingatlanról van szó akkor a folyamat ugyan az , mint előzőekben csak egy ingatlanrakészítjük el a terveket.

Ezért is javasolnám szakemberként minden kedves ingatlan befektetőnek, hogy kérjeprofi csapatunk segítségét már a vásárlás időpontja előtt, amikor már megtalálta a szóbajöhető legalább 2-3 ingatlant.

Segítünk megvizsgálni a vásárlói igények alapján, hogy mi az a maximális műszaki megoldás ami azingatlanból kihozható ezáltal világosabban körvonalazódik majd, hogy melyik ingatlan tudjamindezen igényeket a legoptimálisabban, leghatékonyabban megvalósítani.

Egy ilyen előre átgondolt ingatlanvásárlás és ez a szolgáltatás együtt biztosbefektetés, mert jelentős költségektől kímélheti meg a leendő ingatlan tulajdonosokat, mind a mellett, hogy előre képet is kaphatnak az ingatlan lehetőségeiről is.