Belvárosban nyíló férfi luxusórákat forgalmazó szalon belsőépítészeti tervezésével keresett fel minket Ügyfelünk. A Tulajdonos által kívánt hangulat, szürke, ezüst, fekete színek, luxus életérzéssel társítva.Az üzlethelyiség egy század előtti építésű épületben található, központi tere dongaboltozatos volt, melyet társítottam a modern, extravagáns hangulati elemekkel. A tér központi elme egy térbe állított design fal és egy törtvonalú pult lett, melynek elemei teljes összhangban vannak.A designfalat kereteztem egy átvilágított, az üzletben több helyen visszatérő motívummal. Ez a  központi elem egy designszőnyegen, mint egy pódiumon áll, a pult fölött pedig egy hatalmas Tom Dixon lámpa kompozícióval. Mely lámpa már rendelkezésre állt, Ügyfelem kérésére jelen térhez igazítottuk a kompozícióját. Az üzlet alapstílusának pillérei a fekete, ezüst, szürke kiegészítve bronz elemekkel.A luxusórákat bemutató fali  beépített vitrinek, teljes felületen kárpitozott falban helyezkednek el. Mely vitrinek 3d hatású burkolatot kaptak, led világítással hangsúlyozva.A térben még helyet kapott egy kényelmes kanapé is, valamint egy design hangszóró. A tér másik részében egy hatalmas legújabb kollekciókat szemléltető led Tvfal került.

A hátsó traktusba a térben álló falat megkerülve juthatunk el, útközben találjuk a diszkréten elhelyezett és designban is illeszkedő beépített borhűtőt és kávéfőzőt.A hátsó részt is exkluzívan terveztük meg , mert a vendég és személyzeti toilet közös.

V03 uzlet 00001

Először a teakonyhába érkezünk, ahol szintén fellelhető az épülettel stílusazonos barokk stukkó és az artdeco hangulatú tört vonalú motívumok is. Ez a motívum rákerült az üzletteret és a teakonyhát összekötő átjáró burkolatára, és a teakonyha különleges világító falburkolatára is.A kétfunkciós munkaasztal és reggelizőpult falburkolatán visszaköszön az üzlettérben már megjelenített bársony falikárpit. A teakonyha is könnyed, elegáns, stílusazonos és kellemes hangulatú, térérzetű lett. A nagy belmagasságot modern lámpatestek játékos elhelyezésével varázsoltam különlegessé. Ebben a helyiségben a stukkókkal borított falon helyezkedik el egy falba simuló irodaajtó is.

A toilet ajtót 3d hatású falburkolatba olvasztottam, így megérkezve folytatódik az elegáns hangulat ebben a helyiségben is.  A helyiség különlegessége a térbe állított design mosdó, mely formájával díszít. A mennyezeti lámpa stílusban, színben ehhez a masculin hangulathoz illeszkedik, viszont könnyedségével ellensúlyozza  a sötétebb tónusokat. A bronzos árnyalatok is oldják ezt az egyébként merev színvilágot, különösen a toliet fölötti tárolószekrény és az e fölötti ardecos visszaköszönő motívum.

Összességében egy nagyon modern hangulat jött létre, néhol klasszikus elemekkel, ezáltal harmonikusan összekapcsolva a két hangulatot.